Διαφημίσεις
Το ερώτημα θα πρέπει να είναι μεταξύ 2 (τριών)και 50(πενήντα) χαρακτήρων.
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις

Ελέγξτε το τρέχον εβδομαδιαίο φυλλάδιο Admiral online και για να μάθετε τις καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας!

Οι καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας:

 • Goal Turf μόνο €37,99
 • Russe Black Navy μόνο €7,99
 • Nata silver μόνο €13,99
 • Galia T-shirt μόνο €11,99
 • Laver Long Sleeve μόνο €13,99
 • Rassel T-shirt μόνο €9,99
 • Frozi tank μόνο €7,99
 • Manos T-shirt μόνο €9,99
 • Saltu Grey μόνο €41,99
 • Enis Pink μόνο €29,99
 • Samba Royal μόνο €9,99

και πολλά άλλα!

Τώρα, μπορείτε να βρείτε όλες τις εβδομαδιαίες εκπτώσεις και τις προσφορές σε ένα μέρος! Μην τις χάσετε!Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να δείτε όλα τα εβδομαδιαία φυλλάδια Admiral online.

Admiral φυλλάδια προσφοράς

φυλλάδια προσφοράς"

Συνιστώμενες προσφορές

φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 5 7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
Lidl - #teamLidl booklet 5
7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
φυλλάδια Lidl - Lidl Hellas 25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
Lidl - Lidl Hellas
25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 6 16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
Lidl - #teamLidl booklet 6
16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026

Admiral - Κατάστημα

Το σήμα της Admiral ανήκει στην ελληνική εταιρία Διεθνής Αθλητική ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ που δραστηριοποιείται τα τελευταία 42 χρόνια στο εμπόριο αθλητικών ειδών. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας η εταιρία παρέχει ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, για αυτό και γρήγορα ταυτίστηκε στη συνείδηση του κοινού ως η κορυφαία εμπορική αλυσίδα αθλητικών ειδών.Σήμερα, τα 134 Admiral Sport Shops αποτελούν ένα ισχυρό δίκτυο πώλησης σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Κόσοβο και Κύπρο και προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα. Η ευρύτερη οικογένεια της Admiral αριθμεί περισσότερους από 700 εργαζομένους, ενώ η εταιρία διαθέτει σημεία πώλησης shop in shop αλλά και σε καταστήματα duty free. Η Διεθνής Αθλητική ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ εκπροσωπεί παράλληλα και τα ακόλουθα brands: Kappa, Starter, Maui and Sons, τα οποία επίσης πωλούνται μέσα από τα καταστήματα Admiral Sport Shops.

Admiral - Ιστορικό

Η εταιρία επένδυσε από το 1994 στην εκπροσώπηση της βρετανικής εταιρίας Admiral η οποία φημιζόταν για τα ποιοτικά αθλητικά και ποδοσφαιρικά είδη της, ενώ δέκα χρόνια αργότερα η Διεθνής Αθλητική ΕΠΕ αγόρασε τη διαχείριση του εμπορικού σήματος για Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Fyrom, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία και Τουρκία, σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο ανάπτυξης.

Admiral - Προσφορές

Στόχος την εταιρείας είναι η παροχή κορυφαίων αλλά συνάμα και ποιοτικών αθλητικών προϊόντων.Μια μεγάλη ποικιλία από αθλητικά είδη για κάθε φύλο και δραστηριότητα.Ανακαλύψτε στο φυλλάδιο τις τεράστιες τελευταίες προσφορές και κερδίστε χρόνο και χρήμα.

Admiral - Νέα

Αποστολή της εταιρείας είναι να προάγουν τον ενεργό τρόπο ζωής και την άθληση ως μέρος της καθημερινότητας. Επιθυμία τους να προσφέρουν αθλητικά είδη και casual ρουχισμό σε προσιτές τιμές, έτσι ώστε ο αθλητισμός να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής των ανθρώπων.

Admiral - Περισσότερες πληροφορίες

Με γνώμονα την παροχή προϊόντων και εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου, τόσο στα φυσικά καταστήματά τους, όσο και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πώλησης των αθλητικών ειδών τους,παρέχουν υποστήριξη στους εργαζομένους τους και λειτουργούν με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στους προμηθευτές, τους συνεργάτες και τους τελικούς καταναλωτές.

KΕάν συνεχίσετε να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Όνομα Λεπτομέρειες