Διαφημίσεις
Το ερώτημα θα πρέπει να είναι μεταξύ 2 (τριών)και 50(πενήντα) χαρακτήρων.
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
DOCA φυλλάδια προσφοράς

φυλλάδια προσφοράς"

Συνιστώμενες προσφορές

φυλλάδια Lidl - Lidl Hellas 25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
Lidl - Lidl Hellas
25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 5 7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
Lidl - #teamLidl booklet 5
7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 6 16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
Lidl - #teamLidl booklet 6
16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026

DOCA - Κατάστημα

H DOCA δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια σε ολόκληρη την Ελλάδα,με 29 καταστήματα εντός της χώρας και ακόμα 3 στο εξωτερικό.30 Doca Shops και Corners σε Ελλάδα και εξωτερικό σήμερα και προστίθενται συνεχώς καινούργια σε όλο τον κόσμο.

DOCA - Ιστορικό

Η DOCA είναι μια ελληνική εταιρεία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται επιτυχώς στη βιομηχανία της μόδας εδώ και 30 περίπου χρόνια. Προσφέρει in-house δημιουργίες αποτελούμενες από τσάντες, ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα και αξεσουάρ. Σε έκταση 5.000 τ.μ. στεγάζονται τα γραφεία, το showroom και οι υπερσύγχρονοι αποθηκευτικοί χώροι απ’ όπου γίνεται η διανομή των εμπορευμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

DOCA - Προσφορές

To DOCA Club ανανεώθηκε! Τώρα με το DOCA Club mobile app έχεις πάντα μαζί σου την κάρτα μέλους, και μπορείς να βλέπεις αναλυτικά τους διαθέσιμους πόντους και το ιστορικό αγορών σου! Γίνε μέλος του DOCA CLUB και ανακάλυψε ένα κόσμο μοναδικών προνομίων: Συλλογή πόντων με κάθε αγορά Άμεση εξαργύρωση πόντων (χωρίς ελάχιστο αριθμό πόντων) Εξαργύρωση πόντων χωρίς χρονικούς περιορισμούς Αποκλειστικές προσφορές Άμεση ενεργοποιήση της κάρτας

DOCA - Νέα

Στις συλλογές DOCA θα βρείτε έναν ολόκληρο κόσμο γεμάτο στυλ, ιδέες, λύσεις και απίστευτη ποικιλία σε τσάντες, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Στα DOCA Shops ο επισκέπτης μπορεί να δει όλες τις προτάσεις των τελευταίων συλλογών και να ανακαλύψει ιδέες που φρεσκάρουν και αναβαθμίζουν κάθε εμφάνιση.

DOCA - Περισσότερες πληροφορίες

Θεωρούμε ότι η μόδα είναι η τέχνη της προσωπικής έκφρασης και ένας τρόπος να κάνεις τη ζωή των ανθρώπων πιο ενδιαφέρουσα και πολύ πιο όμορφη. Γι’ αυτό και την θέλουμε να είναι πάντα προσιτή και εύκολη για όλους. Για εμάς στη DOCA η πραγματική ζωή δίνει την έμπνευση. Αληθινές γυναίκες που είναι μοντέρνες και δραστήριες, τους αρέσει να παίζουν και να πειραματίζονται με τη μόδα και αναζητούν λύσεις για να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ. Με αυτή, τη σύγχρονη γυναίκα για μούσα τους, οι σχεδιαστές μας δημιουργούν δύο πλήρεις συλλογές Total Look κάθε χρόνο, καλύπτοντας κάθε μέρος της εμφάνισης: από την τσάντα και το παπούτσι, μέχρι το ρούχο και τα αξεσουάρ

KΕάν συνεχίσετε να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Όνομα Λεπτομέρειες