Διαφημίσεις
Το ερώτημα θα πρέπει να είναι μεταξύ 2 (τριών)και 50(πενήντα) χαρακτήρων.
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις

Ελέγξτε το τρέχον εβδομαδιαίο φυλλάδιο κρητικος online και για να μάθετε τις καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας!

Οι καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας:

 • SWIFFER Αντ/κά Φτερά μόνο €4,19
 • KNORR Λαχανικών Σπιτικός Ζωμός 112γρ μόνο €3,22
 • SWIFFER Dry Αντ/κά Πανάκια 15τεμ μόνο €4,29
 • OVERLAY Απολυμαντικό Spray Με Λεμόνι 650ml μόνο €3,98
 • 3τεμ.GUM ON Καρπουζάκια 90γρ. μόνο €1,98
 • SWIFFER Duster XXL μόνο €7,49
 • CRETA FARMS Εν Ελλάδι, 100γρ. μόνο €1,05
 • ΝΙΚΑΣ Γαλοπούλα Βραστή μόνο €2,10
 • Καρπούζι μόνο €2,40
 • Αχλάδια Κόσια μόνο €0,45
 • Αβοκάντο μόνο €1,50

και πολλά άλλα!

Τώρα, μπορείτε να βρείτε όλες τις εβδομαδιαίες εκπτώσεις και τις προσφορές σε ένα μέρος! Μην τις χάσετε!Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να δείτε όλα τα εβδομαδιαία φυλλάδια κρητικος online.

κρητικος φυλλάδια προσφοράς

φυλλάδια προσφοράς"

Συνιστώμενες προσφορές

φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 5 7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
Lidl - #teamLidl booklet 5
7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 6 16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
Lidl - #teamLidl booklet 6
16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
φυλλάδια Lidl - Lidl Hellas 25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
Lidl - Lidl Hellas
25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029

κρητικος - Κατάστημα

H ΚΡΗΤΙΚΟΣ δραστηριοποιείται σε 25 νομούς της χώρας, ενώ αριθμεί πάνω από 300 καταστήματα, 5 κέντρα διανομής και περισσότερους από 2000 εργαζόμενους, ενώ παρέχει και ένα ευέλικτο μοντέλο συνεργασίας Franchise με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα.

κρητικος - Ιστορικό

Η ιστορία της αλυσίδας ξεκινά από το 1948 όταν ο κύριος Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το πρώτο του κατάστημα στην Αίγινα.Αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της περιοχής, αλλά και του ανθρώπου σε βάθος χρόνου, οραματίστηκε τη δημιουργία ενός κλασικού παντοπωλείου. Η επιθυμία του να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, και έχοντας τη στήριξη της, τον οδήγησε στη δημιουργία και άλλων καταστημάτων στην περιοχή.Από 1/1/2021, ύστερα από μια δεκαετή, πολύ επιτυχημένη και δημιουργική σύμπλευση με την οικογένεια του ΕΛΟΜΑΣ, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ συνεχίζει αυτόνομα με σκοπό την επέκταση της.Ταυτόχρονα, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ υλοποιώντας το επενδυτικό και αναπτυξιακό της πλάνο, προέβη στην απόκτηση ποσοστού 49% της θυγατρικής CRM Αριάδνη, η οποία εδρεύει στους Μαλάδες Ηρακλείου Κρήτης εξυπηρετώντας πάνω από 140 καταστήματα και κατέχοντας πλέον το 100% των μετοχών της.

κρητικος - Προσφορές

Με περισσότερα από 10.000 προϊόντα και 2.000 προσφορές στόχος της εταιρίας είναι να βρίσκεται κάθε μέρα δίπλα σας προσφέροντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία  αγορών, προκειμένου να καλυφθεί  η πλειοψηφία των αναγκών σας.Ανάμεσα στα προϊόντα θα βρείτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, φρέσκο κρέας, τυριά και αλλαντικά, με δυνατότητα να επιλέξετε το επιθυμητό βάρος και το είδος κοπής.Δείτε το φυλλάδιο Κρητικός εδώ και ανακαλύψτε τις ανεπανάληπτες προσφορές!

κρητικος - Νέα

Η εταιρία αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού της καταστήματος, λανσάροντας το νέο ΚΡΗΤΙΚΟΣ e-shop: kritikos-sm.gr με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και με στόχο την άμεση ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες της εποχής. Μέσω του e-shop οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα και μοναδικές προσφορές, παραλαμβάνοντας τα ψώνια τους τη μέρα και την ώρα που επιθυμούν. Παράλληλα, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ έχει προχωρήσει σε συνεργασία με την πλατφόρμα OnLine παραγγελιών ΒΟΧ της Cosmote.

κρητικος - Περισσότερες πληροφορίες

Μέσω της υπηρεσίας express delivery έχετε τη δυνατότητα να υποβάλλετε την παραγγελία σας online και να παραλάβετε αυθημερόν ακόμα και μέσα στην επόμενη ώρα.Οι καθημερινές σας αγορές γίνονται γρήγορα και παραδίδονται ακόμα γρηγορότερα. Επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερα από 3.000 προϊόντα που είναι απαραίτητα για την κάλυψη καθημερινών σας αναγκών.Φρέσκα προϊόντα, τυριά και αλλαντικά από τον πάγκο μας καθώς και όλα τα αναγκαία καθημερινά είδη, παραδίδονται στην πόρτα σας, μέσω της ταχύτερης υπηρεσίας της αγοράς.

KΕάν συνεχίσετε να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Όνομα Λεπτομέρειες