Διαφημίσεις
Το ερώτημα θα πρέπει να είναι μεταξύ 2 (τριών)και 50(πενήντα) χαρακτήρων.
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις

Ελέγξτε το τρέχον εβδομαδιαίο φυλλάδιο My Market online και για να μάθετε τις καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας!

Οι καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας:

 • Μπάρμπα Στάθης Αρακάς 1kg μόνο €2,54
 • ΝΟΥΝΟΥ Family Light 1,5lt μόνο €2,36
 • Τομάτες Ελληνικές Ποιότητα Α΄ Χύμα μόνο €0,68
 • Αχλάδια Κρυστάλλια Ελληνικά Ποιότητα Α΄ Χύμα μόνο €0,35
 • Nescafe Στιγμιαίος Καφές 200gr μόνο €7,42
 • My Kouzina Χυμός Τομάτας 500gr μόνο €0,41
 • Cristal Ζάχαρη Λευκή Κρυσταλλική 1kg μόνο €0,85
 • Παπαδοπούλου Digestive Bar Κομματάκια Σοκ/τα & Σοκ/τα Γάλακτος -0,30€ μόνο €2,82
 • Nestle Δημητριακά Fitness Dark Chocolate 600gr μόνο €5,75
 • Fiora Μέλι Ανθέων 2x900gr μόνο €6,72
 • Melissa Κριθαράκι Μέτριο 500gr μόνο €1,24

και πολλά άλλα!

Τώρα, μπορείτε να βρείτε όλες τις εβδομαδιαίες εκπτώσεις και τις προσφορές σε ένα μέρος! Μην τις χάσετε!Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να δείτε όλα τα εβδομαδιαία φυλλάδια My Market online.

 

My Market φυλλάδια προσφοράς

φυλλάδια προσφοράς"

Συνιστώμενες προσφορές

φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 5 7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
Lidl - #teamLidl booklet 5
7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 6 16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
Lidl - #teamLidl booklet 6
16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
φυλλάδια Lidl - Lidl Hellas 25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
Lidl - Lidl Hellas
25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029

My Market - Κατάστημα

Τα My market είναι μία ελληνική αλυσίδα που μεγαλώνει, εξελίσσεται και καινοτομεί, παραμένοντας πιστή στο όραμα και τις αρχές της.Τα My market είναι καταστήματα με χώρους πώλησης 1.000 - 1.200τ.μ., τα οποία βρίσκονται σε ιδιαίτερα εμπορικά σημεία. Ο μεγαλύτερος αριθμός καταστημάτων είναι εγκατεστημένος στην Αττική, ενώ η πολιτική της εταιρείας, όσον αφορά στην επέκταση του δικτύου, στηρίζεται στην ανάπτυξη καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα.Τα METRO Cash & Carry είναι καταστήματα με χώρους πώλησης 2.500-3.500 τ.μ., που διαθέτουν άνετο Parking και βρίσκονται σε κομβικά σημεία με άνετη πρόσβαση, μέσα στην πόλη, ή στα όριά της. Τα καταστήματα αυτά απευθύνονται στους επαγγελματίες (όπως mini markets, παντοπωλεία, κάβες, ταβέρνες, bars, ξενοδοχεία κ.λπ.) όχι μόνο της πόλης, στην οποία βρίσκονται, αλλά και σε εκείνους της ευρύτερης περιοχής (ακτίνα 50-80 χλμ).

My Market - Ιστορικό

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως και το διακριτικό τίτλο METRO. Προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών, ενώ ήταν από την αρχή και παραμένει πάντα απόλυτα Ελληνικών συμφερόντων. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας προέρχεται από δύο βασικές κατηγορίες καταστημάτων: τις πωλήσεις Λιανικής μέσα από τα My market και τις πωλήσεις Χονδρικής μέσα από τα METRO Cash & Carry.

My Market - Προσφορές

Τα My market σας προσφέρουν μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας υψηλής ποιότητας για όλες τις ανάγκες σας, καθώς και «Επιλεγμένα» προϊόντα, κυρίως μικρών Ελλήνων παραγωγών, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων ή προϊόντων ολοκληρωμένης διαχείρισης.Όλα αυτά τα προϊόντα γίνονται δικά σας σε ανταγωνιστικές τιμές και με συνεχείς προσφορές τις οποίες μπορείτε εύκολα και άνετα να βρείτε μέσα από το φυλλάδιο του My market.

My Market - Νέα

Στα My market υπάρχει μελετημένη ποικιλία προϊόντων που διασφαλίζει ότι οι πελάτες  θα βρουν ό,τι χρειάζονται σε όλα τα καταστήματα.  Μέσα από μία εύκολη πλοήγηση στο κατάστημα και μία ξεχωριστή εμπειρία αγορών, ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας σε όλα όσα χρειάζονται για την καθημερινότητα και τη διατροφή τους. Μία γκάμα 1.300 και πλέον προϊόντων Ιδιωτικής Μάρκας, αδιαπραγμάτευτης ποιότητας και τιμής, τα περισσότερα ελληνικής προέλευσης. Βασική ιδιωτική μάρκα είναι η “My”.

My Market - Περισσότερες πληροφορίες

Είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας δε θα βρουν κανένα ληγμένο προϊόν στα ράφια μας, όπως επίσης είμαστε σίγουροι ότι οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στα ράφια συμπίπτουν με αυτές που χρεώνονται στο ταμείο. Δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις Δεσμεύσεις μας. Στα My market, διαθέτουμε τις απαραίτητες διαδικασίες και τους μηχανισμούς εκείνους, που διασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα στα προϊόντα μας χωρίς ανησυχία για τις ημερομηνίες λήξης.Στα My market, ελέγχουμε αδιάλειπτα τη σήμανση των τιμών στα ράφια μας, ώστε να διασφαλίζεται η σωστή τιμή για κάθε προϊόν.

KΕάν συνεχίσετε να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Όνομα Λεπτομέρειες