Διαφημίσεις
Το ερώτημα θα πρέπει να είναι μεταξύ 2 (τριών)και 50(πενήντα) χαρακτήρων.
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Manessis φυλλάδια προσφοράς

φυλλάδια προσφοράς"

Συνιστώμενες προσφορές

φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 5 7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
Lidl - #teamLidl booklet 5
7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
φυλλάδια Lidl - Lidl Hellas 25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
Lidl - Lidl Hellas
25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 6 16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
Lidl - #teamLidl booklet 6
16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026

Manessis - Κατάστημα

Σήμερα ο οργανισμός μας διαθέτει:
95 ειδικευμένα στελέχη 1500 τ.μ. εγκαταστάσεων στην καρδιά της Αθήνας και γραφεία στην Κηφισιά, την Αγία Παρασκευή, τη Γλυφάδα και τον Πειραιά. Ο Οργανισμός “ΜΑΝΕΣΣΗΣ” κατέχει πλέον μια από τις κορυφαίες θέσεις στην ελληνική αγορά, έχοντας εξασφαλίσει ένα σημαντικό μερίδιο στην εξυπηρέτηση Ελλήνων ταξιδιωτών και καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών

Manessis - Ιστορικό

34 Χρόνια Ταξίδι!
…από το 1988 κοντά στον ταξιδιώτη
Η ιστορία Ο Τουριστικός Οργανισμός “ΜΑΝΕΣΣΗΣ – ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Τ.Ξ.Ε” (Manessis Travel S.A) ιδρύθηκε το 1988, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με σεβασμό στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Εδραιωμένος πια σαν ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς της Ελλάδας, έχει ισχυρές και μόνιμες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες - και με τις σημαντικότερες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Manessis - Προσφορές

Προτάσεις Εκδρομών για Ελλάδα
Ταξιδέψτε στις ομορφότερες γωνιές της χώρας μας ανακαλύπτοντας τις μοναδικές προτάσεις εκδρομών για Ελλάδα, με την εγγύηση της Manessis Travel.

Manessis - Νέα

Η Επιτυχία
Εργαλεία της Manessis είναι η ποιότητα, η χρησιμοποίηση άρτιων τεχνολογικών εφαρμογών και η πολυετής πείρα. Πάνω απ’ όλα πιστεύει ότι κάθε ταξίδι πρέπει να είναι κάτι καινούργιο και μοναδικό. Η φιλοσοφία περιλαμβάνει, πέραν της παροχής ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, τον συνεχή εμπλουτισμό των προσφερόμενων προϊόντων, υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων του σύγχρονου, συνειδητοποιημένου ταξιδιώτη. Προσφέρει ποιοτικά ταξίδια σε πάνω από 200 προορισμούς, με περισσότερα από 400 διαφορετικά προγράμματα εκδρομών, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Διαθέτει βαθιά γνώση και πολυετή εμπειρία στον χώρο της κρουαζιέρας, όπως και κάθε άλλης μορφής ταξίδι

Manessis - Περισσότερες πληροφορίες

Το όραμα μας
Να εξελισσόμαστε συνεχώς, υλοποιώντας φρέσκες ιδέες, αξιοποιώντας τα μέσα και τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία και το διαδίκτυο, προς όφελος των ταξιδιωτών μας. Να διευρύνουμε τους ορίζοντες που μας παρέχει η τεχνογνωσία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, προσφέροντας ακόμη πιο ολοκληρωμένα, πιο ανταγωνιστικά και ποιοτικά τουριστικά προϊόντα στους ταξιδιώτες μας. Να αξιοποιήσουμε, με τον καλύτερο τρόπο, την ευκαιρία που δίνεται από την αναμενόμενη ανάπτυξη στον Τουρισμό. (Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού προβλέπει μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης των διεθνών τουριστικών αφίξεων της τάξης του 4,1% με ορίζοντα το 2020. Συνεπώς, οι διεθνείς αφίξεις αναμένεται να ξεπεράσουν ως τότε το 1,5 δις ταξιδιωτών). Να διατηρηθεί η Manessis Travel στην κορυφή και να εδραιωθεί σαν ο μεγαλύτερος ελληνικός ταξιδιωτικός οργανισμός.

KΕάν συνεχίσετε να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Όνομα Λεπτομέρειες