Διαφημίσεις
Το ερώτημα θα πρέπει να είναι μεταξύ 2 (τριών)και 50(πενήντα) χαρακτήρων.
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις

Ελέγξτε το τρέχον εβδομαδιαίο φυλλάδιο The Mart online και για να μάθετε τις καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας!

Οι καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας:

 • Ρολό κουζίνας YELLOW (2kg) μόνο €3,04
 • Τοματάκι ΖΑΝΑΕ ψιλοκομμένο αποφλοιωμένο κονκασέ (2,5kg) μόνο €1,95
 • Απορρυπαντικό FINISH all in 1 πλυντηρίου πιάτων λεμόνι, σε κάψουλες (85τεμ.) μόνο €7,50
 • OVEΕλαιόλαδο ΣΠΟΝΔΗ παρθένο (5lt) μόνο €18,50
 • 3τεΜπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ γεμιστά με κακάο (6x200g) μόνο €3,98
 • SWIΚαφές ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ παραδοσιακός (981g) μόνο €7,83
 • CREΨωμί ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ τοστ επαγγελματικό (950g) μόνο €1,49
 • ΝΙΚΣφουγγάρι VILEDA classic κουζίνας (3τεμ.) μόνο €0,66
 • Ουίσκι HAIG Finest (700ml) μόνο €13,80
 • Απολυμαντικό AJAX Kloron γενικής χρήσης, σε σπρέι (750ml) μόνο €1,42
 • Γάλα ARION FOOD εβαπορέ συμπυκνωμένο 4% λιπαρά (410g) μόνο €0,57

και πολλά άλλα!

Τώρα, μπορείτε να βρείτε όλες τις εβδομαδιαίες εκπτώσεις και τις προσφορές σε ένα μέρος! Μην τις χάσετε!Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να δείτε όλα τα εβδομαδιαία φυλλάδια The Mart online.

The Mart φυλλάδια προσφοράς

φυλλάδια προσφοράς"

Συνιστώμενες προσφορές

φυλλάδια Lidl - Lidl Hellas 25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
Lidl - Lidl Hellas
25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 5 7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
Lidl - #teamLidl booklet 5
7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 6 16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
Lidl - #teamLidl booklet 6
16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026

The Mart - Κατάστημα

Η εταιρεία The Mart είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρεμπορικής στην Ελλάδα.Έχοντας ήδη νέο Delivery Center και απαριθμώντας 13 καταστήματα ανά την Ελλάδα, στη The Mart δεν σταματάμε να ανανεωνόμαστε και να εκσυγχρονιζόμαστε. Ο Μάρτιος του 2019, σηματοδοτεί για εμάς το έναυσμα μίας νέας εποχής, αφού με την δημιουργία του δικού μας eShop εισχωρήσαμε δυναμικά στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, δείχνοντας έμπρακτα την ακόρεστη όρεξή μας για βελτίωση και εκσυγχρονισμό, επεκτείνοντας την εμβέλεια δραστηριοποίησής μας αλλά και προσφέροντάς σας ένα επιπλέον εργαλείο επικοινωνίας μεταξύ μας.Παντρεύοντας» λοιπόν την παράδοση και τις αρχές μας, με τις ανάγκες για αλλαγή που επιτάσσει η εποχή μας, συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες με νέα αλλά και παλιά μέσα, πάντα όμως με κεντρικό γνώμονα το συμφέρον σας αφού θέλουμε να μας θεωρείτε ως τον καλύτερο Συνεργάτη του Επαγγελματία.

The Mart - Ιστορικό

Στη The Mart είμαστε υπερήφανοι που συγκαταλεγόμαστε στις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρικού εμπορίου, διαθέτοντας την πιο πλούσια ποικιλία σε τρόφιμα, ποτά και επαγγελματικό εξοπλισμό, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα από το 1992 ενώ από τον Ιανουάριο του 2015 αποτελούμε μέλος του Ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.Στόχος της εταιρείας είναι να διαθέτει στους Πελάτες της προϊόντα άριστης ποιότητας, σε οικονομικές τιμές, καθώς και να παρέχει υπηρεσίες οι οποίες στοχεύουν στην ικανοποίηση των αναγκών του Επαγγελματία.

The Mart - Προσφορές

Στη The Mart θα βρείτε χιλιάδες κωδικούς τροφίμων, μη τροφίμων και επαγγελματικού εξοπλισμού για κάθε χρήση, που παρέχονται σε διάφορες συσκευασίες ώστε να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες και όλα αυτά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Περιηγηθείτε στο φυλλάδιο της εταιρίας και βρείτε τις μεγάλες ευκαιρίες και τις εβδομαδιαίες και δεκαπενθήμερες προσφορές αποκλειστικά για τους πελάτες της.

The Mart - Νέα

Στη The Mart βασιζόμαστε στον ανθρώπινο παράγοντα, πιστεύουμε στην αξιοκρατία και επιτρέπουμε να αναδειχθεί η ικανότητα και η δημιουργικότητα των συνεργατών μας σε συνθήκες άνεσης και ηρεμίας. Μέσω της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, επιθυμούμε να αποτελέσουμε μόνιμη νησίδα προσφοράς, ως μια υγιής, «ανθρώπινη» επιχείρηση με περιβαλλοντολογικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές δράσεις.Δίνουμε έμφαση στην εγχώρια αγορά:αγοράζοντας σχεδόν το 90% των προϊόντων μας από αυτήν, φροντίζοντας για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη τοπικών παραγωγών και προμηθευτών και επιδιώκοντας την παροχή ποιοτικών προϊόντων που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον

The Mart - Περισσότερες πληροφορίες

Κερδίστε χρόνο, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας σε ένα μόνο κατάστημα, βρείτε όλα τα προϊόντα κάτω από την ίδια στέγη, καθώς και όλους τους προμηθευτές, με μία μόνο επίσκεψη.Κάντε την παραγγελία σας μέσω του Call Center με ένα τηλεφώνημα.Δώστε την παραγγελία σας μέσω του eShop, εύκολα και γρήγορα με λίγα μόνο κλικ.Μπορείτε ακόμα να ενημερώνεστε για τις προσφορές, τα νέα φυλλάδια και τους καταλόγους, με ένα κλικ. Πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα της και ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές αποκλειστικά για τους Επαγγελματίες Πελάτες.

KΕάν συνεχίσετε να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Όνομα Λεπτομέρειες