Διαφημίσεις
Το ερώτημα θα πρέπει να είναι μεταξύ 2 (τριών)και 50(πενήντα) χαρακτήρων.
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις

"Ελέγξτε το τρέχον εβδομαδιαίο φυλλάδιο Ελομάς online και για να μάθετε τις καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας!

Οι καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας:

 • HEINZ Κέτσαπ Squeezy 570γρ. μόνο €2,63
 • DIXAN απορρυπαντικό σε σκόνη 46 μεζούρες μόνο €6,99
 • NESCAFE Classic 50γρ. μόνο €2,20
 • MELISSA No2 μόνο €1,04
 • Αγ. Γεωργίου Αλεύρι Γ.Ο.Χ 1κ. 2+1 δώρο μόνο €3,25
 • PALMOLIVE Αφρόλουτρο 650ml μόνο €3,05
 • TOSTAKI πάριζα μόνο €3,80/κιλό
 • ΦΛΩΡΙΔΗΣ κιμάς χοιρινός 500γρ. μόνο €4,35
 • FAIRY Υγρό Πιάτων 1l μόνο €4,24
 • “Ελ” Αραβοσιτέλαιο 1l μόνο €3,45
 • TRATA τονοσαλάτα 2Χ160γρ. μόνο €3,39

και πολλά άλλα!

Τώρα, μπορείτε να βρείτε όλες τις εβδομαδιαίες εκπτώσεις και τις προσφορές σε ένα μέρος! Μην τις χάσετε! Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να δείτε όλα τα εβδομαδιαία φυλλάδια Ελομάς online

ΕΛΟΜΑΣ φυλλάδια προσφοράς

φυλλάδια προσφοράς"

Συνιστώμενες προσφορές

φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 5 7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
Lidl - #teamLidl booklet 5
7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
φυλλάδια Lidl - Lidl Hellas 25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
Lidl - Lidl Hellas
25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 6 16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
Lidl - #teamLidl booklet 6
16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026

ΕΛΟΜΑΣ - Κατάστημα

Σήμερα στον ΕΛΟΜΑΣ αριθμούνται 28 μέλη - Ελληνικές Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ. Με 831 καταστήματα, σε κάθε γωνιά της χώρας, εξυπηρετούνται εκατομμύρια καταναλωτές, στηρίζοντας στην πράξη κάθε τοπική οικονομία όπου δραστηριοποιούμαστε και συμβάλλοντας καθοριστικά στην ενίσχυση της εθνικής μας οικονομίας.

ΕΛΟΜΑΣ - Ιστορικό

Ο ΕΛΟΜΑΣ είναι ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ. Ξεκινήσαμε το 1994 μετά από πρωτοβουλία του Νίκου Σκουλά, που πρώτος οραματίστηκε τη δημιουργία ενός αμιγώς ελληνικού ομίλου στο χώρο του λιανεμπορίου. Αρχικά, 5 μεσαίες Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ ενώθηκαν σε μια στρατηγική συμμαχία, με κύριους στόχους τη θωράκιση και την ανάπτυξη των μελών του Ομίλου απέναντι στις μεγάλες αλυσίδες και στον επερχόμενο ξένο ανταγωνισμό, αλλά και την ταυτόχρονη στήριξη της ελληνικής παραγωγής και του έλληνα καταναλωτή. Με την πάροδο του χρόνου, μέσα από την καλύτερη οργάνωση, τον εκσυγχρονισμό δομών, διαδικασιών και συστημάτων, αλλά και με σταθερή συνεταιριστική αντίληψη, προσελκύσαμε νέα μέλη και εξελιχθήκαμε σε ένα μεγάλο ελληνικό όμιλο με ενεργητικό ρόλο στο λιανεμπόριο.

ΕΛΟΜΑΣ - Προσφορές

Θεμελιώδης αποστολή μας στον ΕΛΟΜΑΣ είναι να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων του τόπου μας. «Ανθρώπους μας» δεν θεωρούμε μόνο το στενό κύκλο των μελών μας ή και όλους τους –άμεσα και έμμεσα– εργαζομένους στα καταστήματά μας, προμηθευτές, παραγωγούς, συνεργάτες κ.ά. «Άνθρωποί μας» είναι όλοι οι πελάτες που μας εμπιστεύονται, αλλά και όσοι καταναλωτές δεν μας επιλέγουν για τις αγορές τους (ακόμα). Με απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα του καταναλωτή να απολαμβάνει τις αγορές του, με ειλικρινή διάθεση για μια βαθιά και ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης, φροντίζουμε να προφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας, καλύπτοντας κάθε ανάγκη με προϊόντα και υπηρεσίες στην καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής. Παράλληλα, φροντίζουμε να συμβάλλουμε στην προστασία και στην ανάπτυξη κάθε τοπικής οικονομίας στην οποία συμμετέχουμε ενεργά, καλλιεργώντας ένα σταθερό και αρμονικό σύστημα αλληλοϋποστήριξης λιανεμπορίου, που στηρίζεται στην ειλικρινή συνεργασία και στο αμοιβαίο όφελος όλων των μερών.

ΕΛΟΜΑΣ - Νέα

Σύσσωμη η οικογένεια του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, ο πρόεδρος και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δήμου Βερούκα, στην οικογένεια, στους οικείους και στους συνεργάτες του. Χαρισματικός επιχειρηματίας, αεικίνητος συνεργάτης, ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος, ο Δήμος Βερούκας «έφυγε» απροσδόκητα από κοντά μας, αφήνοντας πίσω του την ανυπέρβλητη επιχειρηματική κληρονομιά του αλλά και την οικογένεια του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ φτωχότερη.Ως πρόεδρος της BAZAAR, ο Δήμος Βερούκας πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη ενός αμιγώς ελληνικού ομίλου στο χώρο του λιανεμπορίου, ενός ανταγωνιστικού πόλου απέναντι στις μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού, που στήριξε την ελληνική παραγωγή και τον Έλληνα καταναλωτή: του Ελληνικού Όμιλου Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ, του δικού μας ΕΛΟΜΑΣ.Στο πρόσωπό του βλέπαμε την Ελλάδα της παραγωγικότητας και της δημιουργίας, την Ελλάδα που θέλουμε να μας εμπνέει.

ΕΛΟΜΑΣ - Περισσότερες πληροφορίες

Δεν είναι λίγα αυτά που μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει. Ξέρουμε όμως ότι μπορούμε να φτάσουμε ακόμα ψηλότερα.Με απαρέγκλιτη αφοσίωση στις αρχές μας, και με τη δύναμη που μας δίνει η ενωτική διάθεση των μελών μας, συνεχίζουμε: Να αναπτύσσουμε το δίκτυο των καταστημάτων μας, ώστε να ερχόμαστε διαρκώς πιο κοντά στον Έλληνα καταναλωτή. Να «ανακαλύπτουμε» συνεχώς νέους και αξιόπιστους προμηθευτές από την Ελλάδα κι από όλο τον κόσμο, ώστε με τη συνεργασία τους να μειώνουμε το κόστος αγαθών και υπηρεσιών, κάτι που αφενός θα βελτιώσει την αποδοτικότητα των μελών μας, αλλά κυρίως θα λειτουργεί προς όφελος του καταναλωτή. Αναπόσπαστο μέρος των στόχων του ΕΛΟΜΑΣ είναι η στήριξη της Ελληνικής παραγωγής. Σήμερα, όσο ποτέ πριν, συμβάλλουμε ενεργά στην αναβάθμιση της ζωής των τοπικών μας κοινωνιών. Σήμερα, όσο ποτέ πριν, αυτό έχει τεράστια σημασία για τους καταναλωτές, την Ελληνική οικονομία και την ίδια την Ελλάδα!

KΕάν συνεχίσετε να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Όνομα Λεπτομέρειες