Διαφημίσεις
Το ερώτημα θα πρέπει να είναι μεταξύ 2 (τριών)και 50(πενήντα) χαρακτήρων.
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις

Ελέγξτε το τρέχον εβδομαδιαίο φυλλάδιο Masoutis online και για να μάθετε τις καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας!

Οι καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας:

 • Πατάτες Νάξου Α΄Ποιότητα Συσκευασία 3kg. μόνο €1,09
 • Lipton Ice Tea Λεμόνι No Sugar 500ml. μόνο €1,01
 • Κάδος Απορριμμάτων Estia Black Mat 5lt μόνο €18,60
 • Swissbrand Χαρτοφύλακας Stanford 30x39x7cm με θέση PC 15" Black μόνο €62
 • TESCOMA Κουτάλα Τρυπητή Grand Chef - 428278 μόνο €7,19
 • Φαίδων Coffee Cookies Ζέβρα 300γρ. μόνο €2,00
 • MrGrand Κουλουράκια Βανίλιας 200γρ. μόνο €1,29
 • Haribo Ζελεδάκια Happy Cola 200γρ. μόνο €1,76
 • Halls Καραμέλες Cool Original 28γρ. μόνο €0,76
 • Taf Pets Περιλαίμιο Σκύλων Μονό Ναύλον 16mmx40cm μόνο €1,69
 • Taf Pets Κόκκαλο Κόμπος Δίχρωμο 7.5cm 4τεμ. μόνο €1,69
 • Friskies Άμμος Υγιεινής 5kg μόνο €3,67

και πολλά άλλα!

Τώρα, μπορείτε να βρείτε όλες τις εβδομαδιαίες εκπτώσεις και τις προσφορές σε ένα μέρος! Μην τις χάσετε!Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να δείτε όλα τα εβδομαδιαία φυλλάδια Masoutis online.

Μασούτης φυλλάδια προσφοράς

φυλλάδια προσφοράς"

Συνιστώμενες προσφορές

φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 6 16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
Lidl - #teamLidl booklet 6
16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 5 7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
Lidl - #teamLidl booklet 5
7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
φυλλάδια Lidl - Lidl Hellas 25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
Lidl - Lidl Hellas
25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029

Μασούτης - Κατάστημα

Η εταιρεία με 333 καταστήματα, 311 καταστήματα λιανικής, 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής στο Καβαλάρι και ένα στο Βιομηχανικό πάρκο Μαρκόπουλο, Αττική, καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια, την Αιτωλοακαρνανία, την Αττική και τα νησιά Θάσο, Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Άνδρο. Απασχολεί περισσότερους από 8.150 εργαζόμενους.

Μασούτης - Ιστορικό

Tο 1976, ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Διαμαντής Μασούτης εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Κ. Κρυστάλλη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.Σήμερα, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες.Η εταιρεία είναι αμιγώς ελληνική, έχει οικογενειακό χαρακτήρα και εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον του καταναλωτή.

Μασούτης - Προσφορές

Μεγάλες προσφορές.Διαλέξτε αυτές που σας ταιριάζουν κι ετοιμάστε λίστα. Οι προσφορές ισχύουν σε όλα τα καταστήματα λιανικής Μασούτης μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.Δείτε τις προσφορές αυτές στο φυλλάδιο Μασούτης και εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο.Απολαύστε τα κορυφαία προϊόντα της εταιρίας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Μασούτης - Νέα

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. εφαρμόζει πρότυπη στρατηγική ανάπτυξης που χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και το συμφέρον του καταναλωτή.Η τεχνολογία αποτελεί κλειδί στη στρατηγική της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.Η εταιρεία μας επικεντρώνεται στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών για τους καταναλωτές (κάρτα mas card) και στην εφαρμογή πιλοτικών προγραμμάτων (EDI, spaceman και category management) σε συνεργασία με τους προμηθευτές.

Μασούτης - Περισσότερες πληροφορίες

Μέσα από τα καταστήματά μας θέλουμε να σας προσφέρουμε μια ξεχωριστή εμπειρία αγορών.Είναι η χαρά της ανακάλυψης που οδηγεί την καθημερινότητά μας, τόσα χρόνια. Είναι το χαμόγελο που βλέπουμε στα πρόσωπά σας κάθε φορά που σας εξυπηρετούμε. Είναι ένας νέος κόσμος εμπειριών που μοιραζόμαστε για να απολαμβάνετε κάθε αγοραστικό σας ταξίδι.Εδώ, μπορείτε να ανακαλύψετε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Αναζητήστε στο κρεοπωλείο μας εκλεκτά κρεατικά από ελληνικές φάρμες και ζητήστε από τον κρεοπώλη μας να σας προτείνει το ιδανικό κομμάτι για κάθε σας συνταγή. Στο ιχθυπωλείο μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά που αλιεύονται καθημερινά από τις πεντακάθαρες ελληνικές θάλασσες. Στο Deli τμήμα μας, θα βρείτε γευστικούς θησαυρούς από κάθε φημισμένο τόπο ενώ στο τμήμα Περί Απόλαυσης οδηγείστε από το άρωμα εξαιρετικών καφέδων, σοκολάτας και ξηρών καρπών διαλεχτής ποιότητας. Μία βόλτα από την κάβα μας θα σας ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του κόσμου μέσα από τις εκλεκτές ποικιλίες και τις βραβευμένες ετικέτες μας.

KΕάν συνεχίσετε να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Όνομα Λεπτομέρειες