Διαφημίσεις
Το ερώτημα θα πρέπει να είναι μεταξύ 2 (τριών)και 50(πενήντα) χαρακτήρων.
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις

Ελέγξτε το τρέχον εβδομαδιαίο φυλλάδιο Market In  online και για να μάθετε τις καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας!

Οι καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας:

 • ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ Χοιρομέρι Ψητό BBQ Οβάλ το Κιλό μόνο €2
 • ECONOMY Καλαμάκια Χυμού Βιοδιασπώμενα 25τεμ μόνο €0,77
 • ΜΙΚΡΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ Φασόλια Μέτρια Γιαχνί 280γρ. μόνο €0,99
 • Πιπεριά Κέρατο Εγχώρια Α' μόνο €0,75
 • Αχλάδια Κρυστάλλια Εγχώρια Α΄ μόνο €1,13
 • Πατάτες Εισαγωγής το Κιλό μόνο €0,54
 • ΚΟΛΙΟΣ Vegan Νηστίσιμο Φρατζόλα το Κιλό μόνο €1,25
 • VIOLIFE Τυρί Creamy Original Vegan 150gr μόνο €1,50
 • ALFA Πίτσα Special 2τεμ. ΚΤΨ 810gr μόνο €5,20
 • ATLANTIKOS Μυλοκόπι Καθαρισμένο ΚΤΨ 800gr μόνο €4,99
 • ΓΙΩΤΗΣ Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 1kg -0,35€ μόνο €0,99

και πολλά άλλα!

Τώρα, μπορείτε να βρείτε όλες τις εβδομαδιαίες εκπτώσεις και τις προσφορές σε ένα μέρος! Μην τις χάσετε!Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να δείτε όλα τα εβδομαδιαία φυλλάδια Market In  online.

 

Market In φυλλάδια προσφοράς

φυλλάδια προσφοράς"

Συνιστώμενες προσφορές

φυλλάδια Lidl - Lidl Hellas 25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
Lidl - Lidl Hellas
25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 6 16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
Lidl - #teamLidl booklet 6
16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 5 7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
Lidl - #teamLidl booklet 5
7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028

Market In - Κατάστημα

Η αλυσίδα Super Market MARKET IN απαριθμεί συνολικά 211 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων και των αλυσίδων καταστημάτων, DAILY’S Convenience stores (7 καταστήματα) και ECONOMY (6 καταστήματα). Στην εταιρεία MARKET IN απασχολούνται περισσότεροι από 3.500 εργαζόμενοι, προσφέροντας μεγάλο κοινωνικό έργο στις δύσκολες σημερινές συνθήκες

Market In - Ιστορικό

Η εταιρεία MARKET IN ιδρύθηκε το 1990.Παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπήρχαν στην αγορά κατά τα πρώτα χρόνια ζωής της MARKET IN, η εταιρεία πέτυχε μέσα σε 31 χρόνια, να εδραιωθεί και να γίνει μια από τις 10 μεγαλύτερες εταιρείες Super Market στην Ελλάδα.Ξεκινώντας ως μέλος του ομίλου «ΑΣΤΕΡΑΣ» και αργότερα στον όμιλο «ΕΛΟΜΑΣ», η MARKET IN ανεξαρτητοποιήθηκε το έτος 2007 και έκτοτε είναι ένας αυτόνομος όμιλος εταιρειών.Εξαγοράζοντας καταστήματα από αλυσίδες όπως «ΣΤΑΪΚΟΣ», «ΦΙΛΙΑ», «ALIMENTA NOVA», «ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ», «ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ», «ΛΙΑΣΚΟΣ», «ΠΡΩΤΕΑΣ», «ALIMENTA TOP», «WELCOME MARKET», «UNIK» και «ΑΤΛΑΝΤΙΚ», κατάφερε από το έτος 1999 και ως σήμερα να εντάξει στη δύναμή της περισσότερα από 100 νέα καταστήματα.

Market In - Προσφορές

To όραμά της εταιρίας είναι να αποτελέσει την πρώτη, 100% ελληνική αλυσίδα super market, συνοικιακών καταστημάτων, στοχεύοντας πάντα στην ποιότητα των προϊόντων της, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και επιμένοντας στην εξυπηρέτηση που μόνο η ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, χρόνια τώρα, γνωρίζει να σας παρέχει Στο φυλλάδιο Market In θα βρείτε μοναδικές προσφορές στα αγαπημένα σας προϊόντα. Ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Μην τα χάσετε.

Market In - Νέα

Για εσάς, που για οποιαδήποτε λόγο δεν μπορείτε ή δεν προλαβαίνετε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, είναι διαθέσιμη η υπηρεσία παράδοσης κατ'οίκον ή παραλαβής από το κατάστημα που σας εξυπηρετεί.Πραγματοποιήστε την εξόφληση λογαριασμών σας σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου Market IN.Στα καταστήματα Market IN μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας με ασφάλεια και οικονομία.

Market In - Περισσότερες πληροφορίες

Το site του MARKET-IN.gr διαθέτει πάνω από 10.000 προϊόντα ιδιωτικής και επώνυμης ετικέτας. Προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις κατηγορίες ενός από τα φυσικά μας καταστήματα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την ίδια ποικιλία που έχουμε και στα φυσικά μας καταστήματα και να καλύπτουμε τις ανάγκες σας μέσα από μία πληρέστατη κάβα, μεγάλη ποικιλία σε γαλακτοκομικά, κρέατα, αλλαντικά, φρούτα και λαχανικά, απορρυπαντικά και καλλυντικά, βρεφικά είδη, είδη για κατοικίδια και ό,τι άλλο θα βρίσκατε σε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα.

KΕάν συνεχίσετε να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Όνομα Λεπτομέρειες