Διαφημίσεις
Το ερώτημα θα πρέπει να είναι μεταξύ 2 (τριών)και 50(πενήντα) χαρακτήρων.
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις

Ελέγξτε το τρέχον εβδομαδιαίο φυλλάδιο IKEA online και για να μάθετε τις καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας!

Οι καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας:

 1. LIATORP Συνδυασμός επίπλου TV μόνο €388
 2. BRIMNES σύνθεση αποθήκευσης TV μόνο €178,99
 3. BRIMNES σύνθεση αποθήκευσης TV μόνο €178,99
 4. PLATSA έπιπλο TV μόνο €92
 5. OMAR μονάδα ραφιών μόνο €79,98
 6. LENDA κουρτίνα με αμπράς, 2 τεμ. μόνο €24,99
 7. ANNAKAJSA κουρτίνες μερικής συσκότισης, 2 τεμ. μόνο €79,99
 8. TIBAST κουρτίνα, 2 τεμ. μόνο €59,99
 9. SVENBERTIL/DIETMAR καρέκλα μόνο €69,99
 10. LEIFARNE/ERNFRID καρέκλα μόνο €59,99
 11. BERGMUND κάλυμμα καρέκλας μόνο €19,99

και πολλά άλλα!

Τώρα, μπορείτε να βρείτε όλες τις εβδομαδιαίες εκπτώσεις και τις προσφορές σε ένα μέρος! Μην τις χάσετε!Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να δείτε όλα τα εβδομαδιαία φυλλάδια IKEA online.

Ikea φυλλάδια προσφοράς

φυλλάδια προσφοράς"

Συνιστώμενες προσφορές

φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 6 16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
Lidl - #teamLidl booklet 6
16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
φυλλάδια Lidl - Lidl Hellas 25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
Lidl - Lidl Hellas
25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 5 7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
Lidl - #teamLidl booklet 5
7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028

Ikea - Κατάστημα

Η ΙKΕΑ είναι επιχείρηση με μεγάλα καταστήματα επίπλων.Η αλυσίδα έχει 345 καταστήματα σε 42 χώρες, πολλά στην Ευρώπη, τα υπόλοιπα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά, την Ασία και την Αυστραλία.Στην Ελλάδα λειτουργούν 5 καταστήματα ΙΚΕΑ: 2 στην Αθήνα (στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου και στην λεωφ. Κηφισού), στην Θεσσαλονίκη, στην Λάρισα και στα Ιωάννινα. Καθώς, επίσης και 6 κέντρα παραγγελιών και παραλαβών σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα βρίσκονται στην Πάτρα, στην Κομοτηνή , στη Ρόδο, στα Χανιά, στο Ηράκλειο και στην Καλαμάτα, το οποίο και άνοιξε το καλοκαίρι του 2019.

Ikea - Ιστορικό

Το ΙΚΕΑ ιδρύθηκε στο Αιλμχουλτ (Älmhult) της Σουηδίας το 1943 από τον Ίνγκβαρ Κάμπραντ (Ingvar Kamprad). Το όνομα της επιχείρησης είναι σύνθετο των πρώτων γραμμάτων αντίστοιχα του ονοματεπώνυμού του, του κτήματος και του χωριού όπου μεγάλωσε: Ingvar Kamprad, Elmtaryd, Agunnaryd. Πρώτα, ο Κάμπραντ πωλούσε τα προϊόντα του από το σπίτι του και με ταχυδρομική εντολή, αλλά τελικά άνοιξε ένα κατάστημα στην κοντινή πόλη Älmhult. Εκεί βρισκόταν επίσης και το πρώτο κατάστημα "Αποθήκη επίπλων IKEA" που ήρθε να χρησιμεύσει ως πρότυπο για τα πολυκαταστήματα IKEA και στις 23 Μαρτίου 1963, το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο εξωτερικό, στο Ask της Νορβηγίας.Στην Ελλάδα πρωτοεμφανίστηκε η εταιρία με ένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη το 2001 και ακολούθησε ένα κατάστημα στα Σπάτα της Αττικής το 2003.

Ikea - Προσφορές

Το IKEA  είναι για όλους εσάς που έχετε πάθος για το σπίτι.Κερδίστε τώρα από τις αγορές σας και από τις ειδικές τιμές και απoλαύστε όμορφες εκπλήξεις.Στo φυλλάδιο ΙΚΕΑ, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν σε όλες τις σελίδες του πολλά από τα προϊόντα με τις νέες χαμηλότερες τιμές, καθώς και άπειρες  ιδέες επίπλωσης και διακόσμησης. Δείτε τα φυλλάδια με τις ανεπανάληπτες προσφορές και ετοιμαστείτε για την ανανέωση της ζωής σας.

Ikea - Νέα

Η καινοτομία ήταν πάντα προτεραιότητα για την ΙΚΕΑ και αυτό εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα στην εποχή των smartphone. Η ομάδα της ΙΚΕΑ, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις και τις ολοένα αυξανόμενες  προσδοκίες  των καταναλωτών, ξεκίνησε ήδη ένα πλάνο υιοθέτησης των ψηφιακών τεχνολογιών όπως η εφαρμογή ΙΚΕΑ Greece, που είναι ένας χρήσιμος οδηγός αγορών για τους πελάτες, ενώ επενδύει σε προηγμένες μεθόδους για την βελτιστοποίηση της απόδοσης του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Ikea - Περισσότερες πληροφορίες

Το επίκεντρο της προσοχής παραμένει πάντα στα προϊόντα. Έχοντας ως στόχο οι καταναλωτές να είναι ευχαριστημένοι αλλά και να αισθάνονται σίγουροι για τις αγορές τους, η ΙΚΕΑ προσφέρει δωρεάν εγγύηση σε επιλεγμένες σειρές προϊόντων επιπλέον της νόμιμης. Για παράδειγμα στις κουζίνες ΙΚΕΑ προσφέρεται εγγύηση 25 ετών.Σημαντικό, επίσης, κομμάτι της στρατηγικής της ΙΚΕΑ είναι και η ανταπόδοση στην κοινωνία. Στο πλαίσιο, λοιπόν, του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, υλοποιείται το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς», που έχει εξοπλίσει, από το 2013 έως και σήμερα, περισσότερους από 60 δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε ολόκληρη τη χώρα.

KΕάν συνεχίσετε να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Όνομα Λεπτομέρειες