Διαφημίσεις
Το ερώτημα θα πρέπει να είναι μεταξύ 2 (τριών)και 50(πενήντα) χαρακτήρων.
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις

"Ελέγξτε το τρέχον εβδομαδιαίο φυλλάδιο Lidl online και για να μάθετε τις καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας!

Οι καλύτερες προσφορές αυτής της εβδομάδας:

 • Nuggets κοτόπουλου XXL μόνο €3.59
 • Γάλπο Λευκό τυρί άλμης μόνο €3.63
 • Belbake Αμύγδαλα ωμά μόνο €1,65
 • Ελληνικά λευκά σταφύλια Victoria μόνο €1.18
 • Αρτοσκεύασμα προζυμένιο σικάλεως μόνο €1,04
 • Gelatelli Παγωτό ξυλάκι με αμύγδαλο XXL μόνο €3,49
 • Σουτζουκάκι κοτόπουλου προψημένο Ανατολίτικο μόνο €3,29
 • Χοιρινή μπριζόλα σταβλίσια μόνο €5.59
 • Χοιρινή τηγανιά XXL μόνο €2,65
 • Φρέσκο ελληνικό λαβράκι καθαρισμένο μόνο €7.49
 • Δωδώνη Στραγγιστό γιαούρτι 2% / 8% μόνο €2.39

και πολλά άλλα!

Τώρα, μπορείτε να βρείτε όλες τις εβδομαδιαίες εκπτώσεις και τις προσφορές σε ένα μέρος! Μην τις χάσετε!Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να δείτε όλα τα εβδομαδιαία φυλλάδια Lidl online.

Lidl φυλλάδια προσφοράς

φυλλάδια προσφοράς"

Συνιστώμενες προσφορές

φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 6 16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
Lidl - #teamLidl booklet 6
16 Μαρ, 2023 - 16 Μαρ, 2026
φυλλάδια Lidl - #teamLidl booklet 5 7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
Lidl - #teamLidl booklet 5
7 Δεκ, 2022 - 31 Δεκ, 2028
φυλλάδια Lidl - Lidl Hellas 25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029
Lidl - Lidl Hellas
25 Νοε, 2022 - 1 Ιαν, 2029

Lidl - Κατάστημα

Η Lidl  έχει περισσότερα από 11.200 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη και απασχολεί περισσότερους από 310.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, με παρουσία και στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2017.H Lidl Ελλάς αντιπροσωπεύει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Ως λιανέμπορος discount επικεντρώνεταιστην ουσία. Οι πελάτες τους μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα προϊόντα τους πληρούν πάντα τα γνωστά πρότυπα ποιότητας και φρεσκάδας της Lidl. .Όπως δηλώνει και το σλόγκαν της εταιρίας «Κάθε Μέρα Αξίζει», οι ανάγκες των πελατώναποτελούν το κύριο μέλημά τους. Μέσω ενός δικτύου καταστημάτων σε όλη την Ελληνική επικράτεια μπορεί κανείς να βρει μεγάλη ποικιλία τοπικών προϊόντων.

Lidl - Ιστορικό

Το 1999 άνοιξε το πρώτο κατάστημα Lidl στην Ελλάδα. Από τότε έχει εξελιχθεί σε σταθερή αξία στο ελληνικό λιανεμπόριο και είναι στενά συνδεδεμένοι με την τοπική οικονομία. Σήμερα η Lidl Ελλάς λειτουργεί 227 καταστήματα και 5 κέντρα logistics και απασχολεί συνολικά περισσότερους από 6500 εργαζόμενους στην Ελλάδα.Ήδη από τη δεκαετία του 1930, όταν ξεκινήσε ως επιχείρηση χονδρικού εμπορίου τροφίμων στη Γερμανία, είχε ως ξεκάθαρο στόχο να προσφέρει ποιοτικά και φρέσκα προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Πέρα του ότι η αγοραστική εμπειρία στα καταστήματα Lidl είναι απλή, εύκολη και ευχάριστη, η συνεργασία με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές χαρακτηρίζεται από διαφάνεια. Η πολιτική της επιτυχίας της εταιρίας βασίζεται σε ένα τυποποιημένο σύστημα καταστημάτων - ωστόσο πάντοτε με συναίσθηση της ευθύνης έναντι των συνεργατών και του περιβάλλοντος.

Lidl - Προσφορές

 «Βέλτιστη ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή»: Τοπικά και εποχιακά προϊόντα, βιολογικά, δίκαιου και αλληλέγγυου εμπορίου (fair trade) είδη, χορτοφαγικά τρόφιμα, καθώς και υφάσματα ιδιαίτερα φιλικά προς το δέρμα. Η προέλευση των προϊόντων  και η εταιρική συνεργασία με τους προμηθευτές  είναι ύψιστης σημασίας .Στην μοναδική ποικιλία προϊόντων θα βρείτε ελκυστικές μάρκες ιδιωτικής ετικέτας, οι οποίες υπάρχουν μόνο στη Lidl, καθώς και γνωστά επώνυμα προϊόντα. Από φρέσκα τρόφιμα και εκλεκτά κρασιά, κατεψυγμένα προϊόντα, τροφές για κατοικίδια, είδη καθαρισμού έως και εκπτωτικά είδη.Στο φυλλάδιο της Lidl υπάρχουν προσφορές σε πολλά είδη, εργαλεία και τρόφιμα.Αναζητήστε το φυλλάδιο των προσφορών που ξεκινάνε από δευτέρα, με τις προσφορές εβδομάδας.

Lidl - Νέα

Στη Lidl Ελλάς η ποιότητα γράφεται με κεφαλαία γράμματα.Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από την ευρωπαϊκή διάκριση για τη Lidl «Retailer of the Year Europe 2018-2019», ξεχωρίζοντας ως η αγαπημένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ των καταναλωτών στην Ευρώπη,αλλά και από διακεκριμένα βραβεία για όλα τα είδη της. Τα αποτελέσματα ανεξάρτητων ελέγχων αποδεικνύουν ότι τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της Lidl συχνά είναι καλύτερες από το αντίστοιχο επώνυμο προϊόν.                    

Lidl - Περισσότερες πληροφορίες

Θέτουμε αυστηρά κριτήρια επιλογής και ελέγχου για τα προϊόντα μας, γιατί θέλουμε να ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις. Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα και αναζητούμε δυνατότητες βελτίωσης και εξέλιξης για διαδικασίες και πρακτικές, προκειμένου να έχουμε εικόνα για την ιχνηλασιμότητα των προϊόντων και να μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα και την ασφάλειά τους. Επενδύουμε στην εντοπιότητα και επιλέγουμε προϊόντα με αναγνωρισμένα σήματα πιστοποίησης βιωσιμότητας.Ως διεθνής επιχείρηση φέρουμε ευθύνη - όχι μόνο για ένα οικονομικά αποδοτικό αποτέλεσμα. Η βάση για τις καθημερινές συναλλαγές μας είναι οι απλές ενέργειες με προσανατολισμό στον πελάτη, η υπεύθυνη χρήση των πόρων καθώς και η συναναστροφή με αμοιβαίο σεβασμό με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εταίρους μας. Οι αξίες αυτές ορίζονται στις εταιρικές μας αρχές καθώς και στον κώδικα δεοντολογίας.

KΕάν συνεχίσετε να περιηγείστε σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Όνομα Λεπτομέρειες